Η ισπανική τηλεόραση μποϊκοτάρει το Super Cup λόγω Σαουδικής Αραβίας

Η ισπανική τηλεόραση μποϊκοτάρει το Super Cup λόγω Σαουδικής Αραβίας

Η ισπανική τηλεόραση αποφάσισε να μην μεταδώσει το ισπανικό Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία με τη συμμετοχή των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο και Βαλένθια, διαμαρτυρόμενη για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ασιατική χώρα.

Tο ισπανικό Super Cup διοργανώνεται για πρώτη φορά με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο και Βαλένθια να διεκδικούν τον τίτλο στη Σαουδική Αραβία, στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου 2020.

Τα κανάλια της ισπανικής τηλεόρασης αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τη μετάδοση της διοργάνωσης, διαμαρτυρόμενα για την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην ασιατική χώρα.

«Εάν στο RTVE επενδύουμε πολλά στο ποδόσφαιρο, τι θα κάνουμε με μια χώρα στην οποία οι γυναίκες που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους βρίσκονται στη φυλακή;», τόνισε ο εκπρόσωπος της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας.

Τονίζεται, δε, ότι όλα τα κανάλια, συνδρομητικά και ελεύθερα της χώρας της Ιβηρικής, τηρούν την ίδια στάση. Η άποψη αυτή δεν αλλάζει, παρά το γεγονός ότι θα επιτραπεί η είσοδος γυναικών στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το Final-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ