Πικέ: «Θα αποσυρθώ το 2022 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Πικέ: «Θα αποσυρθώ το 2022 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Ο Ζεράρ Πικέ τόνισε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μέχρι το 2022 και αυτό θα γίνει φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα.

Ο Ζεράρ Πικέ παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στη Μundo Deportivo, όπου αναφέρθηκε και στο πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από τη δράση.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι όταν αποφασίσει να αποσυρθεί θα είναι επειδή δεν θα μπορεί να προσφέρει όσα μπορούσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Παράλληλα, ο Καταλανός στόπερ αποκάλυψε πως πριν από τους αγώνες κοιμάται 10 ώρες, ενώ μίλησε και για το όνειρο που είχε από παιδί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το έχω ξαναπεί, η τελευταία ομάδα μου θα είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν έχω καμία πρόθεση να φορέσω τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας διότι ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο είναι γιατί ήμουν culé οπαδός της Μπαρτσελόνα), όλη τη ζωή μου. Για εμένα, η Μπαρτσελόνα είναι το μεγαλύτερο όνειρο όλων, ανεξαρτήτως του πώς δημιουργήθηκε το Davis Cup (τουρνουά τένις). Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όσο αισθάνομαι δυνατός και έχω θέληση, θα φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Όταν δεν θα ισχύει πλέον αυτό, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τα συμβόλαια είναι για να τα τηρούμε. Πρόθεσή μου είναι να αποσυρθώ το 2022, όμως δεν έχω γυάλινη σφαίρα και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι μέχρι τότε. Αν καταλάβω πως δεν είμαι πλέον το ίδιο σημαντικός ή δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που επιθυμώ, τότε δεν έχω θέμα να αποσυρθώ και νωρίτερα. Νομίζω, πάντως, πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου και θεωρώ πως μπορώ να αντέξω μέχρι το 2020. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις».

Για τις ώρες που κοιμάται πριν τους αγώνες: «Κάποιες ημέρες κοιμάμαι 4-5 ώρες, όμως γενικά και ειδικά πριν από αγώνες, κοιμάμαι 10 ώρες και δύο ώρες το μεσημέρι. Ναι, είναι αλήθεια πως κάποιες φορές κοιμάμαι λιγότερες ώρες επειδή μ’ αρέσει το NBA και όπως καταλαβαίνετε οι αγώνες είναι αργά το βράδυ κι αναγκάζομαι να ξενυχτίσω όπως κι αρκετοί άλλοι άνθρωποι.

Το φαγητό και ο ύπνος είναι πολύ σημαντικά για ένα ποδοσφαιριστή, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα όπως η καλή προπόνηση και η ψυχολογία που παίζουν σημαντικό ρόλο. Το γεγονός πως αγωνίζομαι στην Μπαρτσελόνα επί 12 συναπτά έτη δεν είναι τυχαίο, αλλά επειδή δουλεύω σκληρά και ακολουθώ έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ