Ριβάλντο: «Ο Γκαγιάρδο μπορεί να προπονήσει την Μπαρτσελόνα»

Ριβάλντο: «Ο Γκαγιάρδο μπορεί να προπονήσει την Μπαρτσελόνα»

Ο Ριβάλντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό προπονητή, υποστηρίζοντας πως είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο Ριβάλντο ρωτήθηκε για τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην αργεντίνικη ομάδα και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ απάντησε με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα, ο βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος υποστήριξε πως ο Γκαγιάρδο είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να προπονήσει την Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε ότι είναι φανταστικά όσα έχει πετύχει με τη Ρίβερ Πλέιτ, με αφορμή τον τελικό με τη Φλαμένγκο για το Copa Libertadores.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ναι, φυσικά και θα μπορούσε να προπονήσει την Μπαρτσελόνα. Είναι έτοιμος να το κάνει. Η δουλειά που κάνει στη Ρίβερ Πλέιτ είναι φανταστική. Την περσινή σεζόν κέρδισε το Copa Libertadores. Είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Πιστεύω πως μπορεί να έρθει στην Ευρώπη και να προπονήσει ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ