Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη 0-1

Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη 0-1

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έβερ Μπανέγα στο 13ο λεπτό, ήταν αρκετή ώστε να οδηγήσει την Σεβίλλη στην τρίτη θέση και το -1 από τις πρωτοπόρους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

H Σεβίλλη σημείωσε την πέμπτη νίκη μακριά από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στη La Liga, με το νέο της…θύμα να είναι η Βαγιαδολίδ.

Η ομάδα του Χούλιεν Λοπετέγκι μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μπέτις, πέρασε και από το «Θορίγια», ξεπέρασε στην βαθμολογία την Ατλέτικο Μαδρίτης και πήγε στο -1 από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα (με ματς λιγότερο).

Πλέον οι «νερβιονένσες» έχουν τους περισσότερους πόντους εκτός έδρας από οποιανδήποτε ομάδα στη La Liga, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν.

Αντίθετα η Βαγιαδολίδ παρέμεινε στους 17 πόντους και την 14η θέση, αν και το πάλεψε, όσο μπορούσε.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Έβερ Μπανέγα στο 13ο λεπτό, ακόμα και αν χρειάστηκε δύο εκτελέσεις πέναλτι. Την πρώτη φορά απέκρουσε ο Μασίπ, αλλά δεν πατούσε την γραμμή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει επανάληψη. Αυτή τη φορά ο Αργεντινός δεν συγχώρησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αλλά όσο περνούσε η ώρα περιορίζονταν οι φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν αρκετά παθητικά και να ψάχνουν την αντεπίθεση.

Το 0-1 όμως παρέμεινε μέχρι το τέλος, παρά την αποβολή του Λούκας Οκάμπος, από μεριάς Σεβίλλης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Ολίβας, Μίτσελ, Νάτσο Μαρτίνεθ, Μογιάνο, Φέντε, Σαλισού (84’ Ουνάλ), Ερβίας (63’ Βίγια), Γκουαρντιόλα, Πλάνο, Σάντρο (77’ Ντε Φρούτος)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Κάρλος, Ρεγκιλόν, Νάβας, Κουντέ, Μπανέγα (75’ Βάσκες), Φερνάντο, Χορδάν, Νολίτο (66’ Τόρες), Οκάμπος, Ντε Γιονγκ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ