Νέα προβλήματα του Μέσι με τις ισπανικές αρχές

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να κατέκτησε πριν μερικές ώρες την 6η του Χρυσή Μπάλα, όμως και πάλι φέρεται να έχει «μπλεξίματα» με τις ισπανικές αρχές.


Νέα προβλήματα του Μέσι με τις ισπανικές αρχές | to10.gr

Ο Λιονέλ Μέσι είναι για μια ακόμη χρονιά ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, κατακτώντας την 6η του Χρυσή Μπάλα και όντας ο πολυνίκης του βραβείου.

Ο Αργεντινός ωστόσο φέρεται να έχει νέα μπλεξίματα με τις ισπανικές αρχές. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για επανεξέταση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Αργεντινού, καθώς εντοπίστηκαν «κενά» στους ισολογισμούς.

Πέδρο Μαρτίνς: Η «πολιορκία της Τρίπολης» και οι καθιερωμένοι…

Για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα με τον πατέρα του και τον αδερφό του το 2007, υπάρχουν υποψίες ότι λειτουργούσε σαν κάλυψη περισσότερο παρά ως οργανισμός, ο οποίος παρείχε βοήθεια σε παιδιά που ήταν υποσιτισμένα.

Τα χρήματα που κατέληγαν στο ίδρυμα ήταν ελάχιστα, ενώ σημειώνεται πως εγγράφηκε επίσημα στις αρχές το 2013, επομένως το τι γινόταν με τα χρήματα το διάστημα 2007-2013 παραμένει άγνωστο. Τελικά τη διετία 2013-15 κατέληξαν αρκετά χρήματα στα ταμεία, κυρίως από την Μπαρτσελόνα, όμως για 6-7 χρόνια δεν φαίνονται χρήματα, τα οποία όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «ABC» δεν ήθελε να δηλωθούν στις αρχές.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Τροφές που ενισχύουν την ένταση στον ερωτικό τομέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο