Επιστρέφει για τον Φαν ντε Μπέεκ η Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστρέφει για τον Φαν ντε Μπέεκ η Ρεάλ Μαδρίτης

Αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Φαν ντε Μπέεκ από τον Άγιαξ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «μερένγκες» να ετοιμάζουν νέα πρόταση στον «Αίαντα».

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ο μέσος του Άγιαξ, Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, με τους «μερένγκες» να ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον 22χρονο μέσο της Ολλανδικής ομάδας.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της η εφημερίδα «Telegraaf», ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ξεχωρίσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή και θέλει να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η «βασίλισσα» είχε κάνει κρούση για την απόκτηση του Φαν ντε Μπέεκ το περασμένο καλοκαίρι και όλα έμοιαζαν να βαίνουν καλώς, όμως την τελευταία στιγμή η μεταγραφή χάλασε.

Έτσι η Ρεάλ θα επιστρέψει και σύμφωνα με τους Ολλανδούς θα προσφέρει στον Άγιαξ ένα ποσό κοντά στα 55 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει λειψανδρία στα χαφ των «μερένγκες» καθώς ουσιαστικά είναι μόνο με τέσσερις παίκτες και ο 22χρονος θα βοηθούσε πάρα πολύ ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Φυσικά στη λίστα του Ζιντάν δεν είναι μόνο ο Φαν ντε Μπέεκ, αφού πέραν του Πολ Πογκμπά που είναι ο διακαείς πόθος του, στο παιχνίδι έχει μπει και ο Δανός μέσος της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ