Ατλέτικο Μαδρίτης : Φεύγουν τρεις παίκτες τον Ιανουάριο

Ατλέτικο Μαδρίτης : Φεύγουν τρεις παίκτες τον Ιανουάριο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να παραχωρήσει τους Γκαμεϊρό, Βιέτο και Γκαϊτάν, καθώς δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε και θέλει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Τρεις σημαντικοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2018, για λόγους όχι τόσο αγωνιστικούς, όσο οικονομικούς.

Πρόκειται για τους Νίκο Γκάιταν, Λουτσιάνο Βιέτο και Κέβιν Γκαμεϊρό, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ειδικά μετά τις αφίξεις των Βιτόλο και Ντιέγκο Κόστα, και θα αποχαιρετήσουν, έτσι ώστε να μπουν κάποια έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Με τις πωλήσεις των συγκεκριμένων παικτών, οι ροχιμπλάνκος θέλουν να ξεφορτωθούν τα συμβόλαια τους για αρχή και να τους πουλήσουν με σκοπό να κερδίσουν κάποια χρήματα, διότι οι μεταγραφές των Βιτόλο και Ντιέγκο Κόστα στοίχισαν περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ