Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-0

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ρεάλ «καθάρισε» την Εσπανιόλ με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Εσπανιόλ την οποία κέρδισε με 2-0 στο «Μπερναμπέου» και παραμένει έτσι στην κορυφή της La Liga περιμένοντας το ματς της Μπαρτσελόνα το βράδυ για να δει αν θα έχει συγκάτοικο.

Αφού έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ νωρίς, με τους Βινίσιους, Βαλβέρδε και Μπενζεμά, τελικά η Ρεάλ βρήκε το γκολ από έναν αμυντικό. Στο 37′ ο Βαράν έκανε το 1-0 με πλασέ από κοντά βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ζιντάν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός με τον Μπενζεμά αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 71΄, οκτώ λεπτά μετά σκόραρε με πλασέ για το 2-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. σΤΟ 82′ ο Μεντί είδε κόκκινη κάρτα και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Κρόος (72’ Μόντριτς), Ροντρίγκο (86’ Μπραχίμ Ντίαθ), Βινίσιους (84’ Μιλιτάο), Μπενζεμά

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Βίκτορ Γκόμεθ, Νταβίντ Λόπεθ, Μπερνάρντο, Καλέρο, Ντιντάκ, Ρόκα, Γκρανέρο (72’ Λοθάνο), Νταρντέρ, Γου Λέι (65’ Καμπουθάνο), Καγιέρι (84’ Μελένδο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ