Βιγιαρεάλ : Τον έδωσε δανεικό και τον πήρε πίσω δύο μήνες μετά

Βιγιαρεάλ : Τον έδωσε δανεικό και τον πήρε πίσω δύο μήνες μετά

Την πρόωρη επιστροφή του Ενές Ουνάλ αποφάσισαν στη Βιγιαρεάλ, παίρνοντας πίσω στο Μαδριγάλ τον Τούρκο επιθετικό, μόλις δύο μήνες αφότου τον παραχώρησαν δανεικό στη Λεβάντε.

Ήταν 30 Οκτωβρίου, όταν Βιγιαρεάλ και Λεβάντε συμφώνησαν για το δανεισμό του Ενές Ουνάλ. Τώρα, χωρίς καν να έχουν συμπληρωθεί δύο μήνες, η πρώτη ανέστειλε το δανεισμό, εντάσσοντας ξανά στο δυναμικό της τον Τούρκο επιθετικό.

Ο τραυματισμός του Νικολά Σανσόνε έχει αφήσει τον Χαβιέρ Καλέχα με μόλις δύο επιθετικούς, μην έχοντας έτσι εναλλακτικές στο 4-4-2 που χρησιμοποιεί συνήθως (Σεντρίκ Μπακαμπού και Κάρλος Μπάκα είναι οι δύο βασικοί).

Πέραν του ενός στράικερ που δεδομένα θα αποκτήσει η Βιγιαρεάλ τον Γενάρη, αποφάσισε λοιπόν και την επιστροφή του Ουνάλ, έχοντας από την αρχική συμφωνία τη δυνατότητα να «σπάσει» το δανεισμό πάνω στο εξάμηνο.

Ο νεαρός φορ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 14 εκατ. ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι, πρόλαβε να συμμετάσχει σε επτά παιχνίδια με την Λεβάντε, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μια ασίστ.

https://twitter.com/FootalentTR/status/945609089475928064

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ