Κράξιμο του καταλανικού Τύπου για τη διαιτησία στο «Ανοέτα» (pics)

Κράξιμο του καταλανικού Τύπου για τη διαιτησία στο «Ανοέτα» (pics)

Πυρ και μανία ο καταλανικός τύπος με τις διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Σκανδαλώδη χαρακτηρίζουν στη Βαρκελώνη τη διαιτησία στην ισόπαλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάσ στο «Ανοέτα».

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν την έκβαση του αγώνα και ιδίως για την τελευταία φάση του ματς, όπου «φωνάζουν» για πέναλτι πάνω στον Πικέ.

Παρόλα αυτά, ο ρέφερι αποφάσισε να μην προβεί καν σε χρήση του VAR για τη συγκεκριμένη φάση, γεγονός που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου. Έξω φρενών, μάλιστα, είναι και καταλανικός Τύπος ο οποίος δεν έχει αφήσει σε… χλωρό κλαρί τον «άρχοντα» της αναμέτρησης.

Ενδεικτικό της… οργής των Καταλανών είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Sport, η οποία κυκλοφορεί με τίτλο ««Vergonzoso» που σημαίνει ντροπιαστικό. Από την πλευρά της, η Mundo Deportivo επέλεξε να… παίξει στον τίτλο της με το επικείμενο Clasico, κάνοντας λόγο για… «κλασική ληστεία».

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ