Μέσι : Ρεκόρ και στο Transfermarkt

Μέσι : Ρεκόρ και στο Transfermarkt

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ακόμα ένα ρεκόρ, καθώς αποτελεί πλέον τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία του Transfermarkt.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει σπάσει πάρα πολλά ρεκόρ στην καριέρα του και πλέον έχει γίνει κάτοχος ενός ακόμη, καθώς αποτελεί τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία του Transfermarkt!

Η γερμανική ιστοσελίδα υπολόγισε εκ νέου τις τιμές των 477 παικτών του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Αργεντινό επιθετικό να αυξάνει την αξία του από 120 σε 180 εκατομμύρια ευρώ.

Η νέα αξία του Λιονέλ Μέσι, που σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν, έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει δώσει οκτώ ασίστ, αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία  του Transfermarkt.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «είδε» κι αυτός την δική του αξία να αυξάνεται κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, όμως βρίσκεται αρκετά πίσω από τον «αιώνιο» αντίπαλο του, καθώς αξίζει «μόλις» 120 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συμπαίκτης του Πορτογάλου άσου στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, αύξησε την αξία του από 70 σε 80 εκατομμύρια ευρώ και είναι ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, τρομερή πτώση είχε η αξία του Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο επιθετικό από εκεί που κόστιζε 110 εκατομμύρια ευρώ να πέφτει στα 50.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ