Mαγιόρκα- Σεβίλλη 0-2

Mαγιόρκα- Σεβίλλη 0-2

Η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικράτησε 2-0 της Μαγιόρκα εκτός έδρας και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της La Liga.

H Σεβίλλη επικράτησε 2-0 της Μαγιόρκα εκτός έδρας και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της La Liga, στο -3 από τις πρωτοπόρους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Οι «νερβιονένσες» δεν… έθελξαν με την απόδοσή τους, αλλά σκόραραν δύο φορές από στημένες φάσεις και πήραν το πέμπτο τρίποντο μακριά από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η ομάδα του Χούλιεν Λοπετέγκι άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον κεντρικό της αμυντικό, Ντιέγκο Κάρλος, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Έβερ Μπανέγα.

Η Μαγιόρκα αντέδρασε στο 43′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR. Οι Ανδαλουσιανοί είχαν και στο δεύτερο μέρος τον έλεγχο της αναμέτρησης και διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μπανέγα να διαμορφώνει το 2-0 από την λευκή βούλα.

Το 0-2 παρέμεινε μέχρι τέλους, με την Σεβίλλη να συνεχίζει την πορεία της στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Βαλιέντ, Σεντλάρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Γκάμεθ, Ντάνι Ροντρίγκεθ, Σεβίγια (57’ Τσούτσο Ερνάντεθ), Μπαμπά (78’ Φέμπας), Κούμπο, Μπούντιμιρ (69’ Τσαβαρία), Λάγο

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Καρίσο, Κάρλος, Ρεγκιλόν, Νάβας, Μπανέγα, Φερνάντο, Οκάμπος (89’ Γκουντέλι), Χορδάν (73’ Βάσκες), Ντε Γιονγκ (66’ Κουντέ), Μουνίρ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ