Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-4

Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-4

Η Σοσιεδάδ έκανε τα εύκολα... δύσκολα στην Παμπλόνα, κινδύνεψε να απολέσει προβάδισμα τριών γκολ κόντρα στην Οσασούνα, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη 4-3 και να αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Πανδαισία από… γκολ στην Παμπλόνα. Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Σοσιεδάδ κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη 4-3 απέναντι στην Οσασούνα και να «πατήσει» στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έκανα τα εύκολα… δύσκολα και έδειχναν να χάνουν το ισχυρό προβάδισμα που είχαν αναπτύξει στο πρώτο ημίωρο, τελικά κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να βάλουν φρένο στην… επιστροφή της Οσασούνα από την «κόλαση».

Από το πρώτο μέρος κιόλας, η «Λα Ρεάλ» είχε μετατρέψει σε… πάρτι την αναμέτρηση, καθώς το γκολ των Ογιαρθάμπαλ (15′), Πόρτου (18′) και Όντεγκαρντ (28′) της είχαν δώσει από νωρίς τα ηνία του αγώνα.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 στις αρχές του δευτέρου μέρους χάρη σε τέρματα των Αριντάνε (46′) και Άβιλα (49′). Το γκολ του Ισάκ στο 79′ έδειχνε να σφραγίζει τη νίκη των φιλοξενούμενων, όμως ο Άβιλα μείωσε ξανά στο γκολ πέντε λεπτά αργότερα.

Η… αντεπίθεση της Οσασούνα, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί ποτέ, με τους γηπεδούχους να μετρούν μόλις τη δεύτερη εντός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα, ενώ η Σοσιεδάδ πήρε ακόμη μια νίκη και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οσασούνα: Σέρχιο Ερέρα, Ρονκάλια, Εστουπινιάν (87’ Βιγιάρ), Αριδάνε, Όιερ, Μπράσανατς (75’ Μονκαγιόλα), Τόρες, Νταβίντ Γκαρσία, Ρουμπέν Γκαρσία, Αντριάν (75’ Μέρδια), Άβιλα

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Μονρεάλ (46’ Γοροσαμπέλ), Γιορέντε, Θαλδούα, Όντεγκααρντ, Μερίνο, Θουμπελδία, Ζοσέ (77’ Ισάκ), Γκεβάρα (67’ Λε Νορμάν), Πόρτου, Ογιαρθάμπαλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ