Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και ευνόησε την Μπαρτσελόνα, που έμεινε μόνη πρώτη.

Για τη Μπαρτσελόνα δούλεψε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι «μερένχες» ήταν ανώτεροι, είχαν τρία δοκάρια αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν…

Το πρώτο δοκάρι το είχε ο Κρόος στος 19’, το δεύτερο ο Νάτσο στο 59’ με κεφαλιά το τρίτο ο Γιόβιτς στο 86’ με σουτ. Ο Βινίσιους είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 12’ αλλά ο Σίμον πρόλαβε πάνω στη γραμμή. Πάντως, στο 95’ ο Κουρτουά έσωσε εξ’ επαφής μία προβολή του Λεκουέ…

Μετά την απώλεια βαθμών που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης με την ΑΘλέτικ Μπιλμπάο, η Μπαρτσελόνα έμεινε μόνη πρώτη με 39 βαθμούς. Η «Βασίλισσα» έπεσε στη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Καρβαχάλ, Μιλιτάο (58’ Νάτσο), Μεντί, Κρόος, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Μπενζεμά, Βινίσιους (73’ Γιόβιτς), Ροδρίγο (62’ Μπέιλ)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Γιούρι, Μαρτίνεθ, Γεράι, Λέκουε, Νούνιεθ, Ραούλ Γκαρσία, Ντάνι Γκαρσία, Κόντρο (73’ Βιγιαλίμπρε), Βέσγα, Ουίλιαμς (85’ Μπενιάτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ