«Κινείται για Φαμπιάν η Ρεάλ»

«Κινείται για Φαμπιάν η Ρεάλ»

Όλο και πιο θερμό γίνεται το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για την απόκτηση του Ισπανού μέσου της Νάπολι.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη στη Μαδρίτη, με τους ιθύνοντες της Ρεάλ να ξεχωρίζουν τις περιπτώσεις που δύναται να ενισχύσουν το σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι.

Ανάμεσα στα ονόματα που απασχολούν έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ της «βασίλισσας» είναι και εκείνο του Φαμπιάν Ρουίζ, ο οποίος συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Ιταλία με τη φανέλα της Νάπολι.

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα στο «στόχαστρο» των «Μερένχες», οι οποίοι παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και πλέον έχουν πάρει την απόφαση να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η «AS» η οποία ειδικεύεται στα θέματα των Μαδριλένων, στην ισπανική πρωτεύουσα αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία τόσο με τη Νάπολι, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Το γεγονός, μάλιστα, πως ο 23χρονος έχει απορρίψει πολλές φορές την ευκαιρία να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «παρτενοπέι» (το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023) έχει ενισχύσει την πεποίθηση των Ισπανών πως θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Ρεάλ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει πράγματι να τον κάνει δικό της, καθώς η Νάπολι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για ένα ποσό μικρότερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ