Μπαρτσελόνα: Έκανε πρόταση στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Όλμο (vid)

Μπαρτσελόνα: Έκανε πρόταση στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Όλμο (vid)

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο.

Τον Ντάνι Όλμο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα!

Η Mundo Deportivo αναφέρει σε δημοσίευμά της πως οι Καταλανοί έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στην κροατική ομάδα για τον 21χρονο Ισπανό επιτελικό μέσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ανδρών της χώρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όλμο μπήκε ως αλλαγή στο 66′ στον αγώνα της 15ης Νοεμβρίου 2019 με αντίπαλο τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ σκόραρε μάλιστα το 5ο από τα 7 γκολ της ομάδας του (7-0).

Ο Όλμο αποτελεί ένα από τα πιο… hot ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή και η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να προλάβει οποιαδήποτε άλλη ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει και να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της.

Το θέμα βέβαια είναι πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν αναμένεται να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα και γι’ αυτόν τον λόγο η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να συμφωνήσει με την κροατική πλευρά και να ολοκληρωθεί το deal.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Όλμο τη φετινή χρονιά μετράει μέχρι στιγμής 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Κροατίας και Champions League, έχοντας πετύχει 8 γκολ ενώ έχει και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ