«Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του Λαουτάρο»

«Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του Λαουτάρο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στον... χορό της διεκδίκησης του Λαουτάρο Μαρτίνες, ακολουθώντας την «αιώνια» αντίπαλο Μπαρτσελόνα, με τους Μαδριλένους να είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 94 εκατ. για την απόκτησή του.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους φορ που κυκλοφορούν και… οπλοφορούν στα γήπεδα της Ευρώπης, με τους φιλάθλους της Ίντερ να έχουν ξεχάσει ήδη τον Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός στράικερ έχει συνθέσει ένα «φονικό» δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου, με τους δυο τους να έχουν σημειώσει 30 γκολ σε 23 αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν.

Ο Λαουτάρο συγκεκριμένα έχει σημειώσει σε 23 ματς σε Champions Legue και Serie A, 14 γκολ, προσελκύοντας τους πρώτους… μνηστήρες.

Ένας από τους ισχυρότερους μνηστήρες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Η «Βασίλισσα» σε περίπτωση που θέλει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα των 94 εκατ. λιρών που προβλέπεται στο συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με την ισπανική «SPORT», οι Μαδριλένοι μάχονται με την Μπαρτσελόνα και την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ για τον Λαουτάρο, με τον προπονητή της Ρεάλ να θεωρεί επιτακτική ανάγκη την απόκτησή του, καθώς ο Λούκα Γιόβιτς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Ο 21χρονος έχει πετύχει μόλις 1 γκολ σε 15 συμμετοχές από τη στιγμή που η «Βασίλισσα» το καλοκαίρι πλήρωσε 62 εκατ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να δελεάσει την Ίντερ, παραχωρώντας ως αντάλλαγμα τον Πολ Πογκμπά, μιας και ο Γάλλος έχει επίσης απογοητεύσει.

Η Μπαρτσελόνα τέλος, βλέπει στο πρόσωπο του Λαουτάρο τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες που είναι ήδη 32 χρονών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ