«Ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαντ»

«Ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαντ»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αλ Σαντ, Τούρκι Αλ - Αλί, τόνισε ότι προς το παρόν ο Τσάβι είναι προπονητής της ομάδας του Κατάρ, παρά τις φήμες που τον συνδέουν με τη Μπαρτσελόνα.

Μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, έχουν φουντώσει η φήμες για απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της καταλανικής ομάδας και αντικατάστασής του από τον προπονητή της Αλ Σαντ, Τσάβι.

Μάλιστα, οι φήμες αυτές φούντωσαν ακόμα περισσότερο μετά το ραντεβού του Ερίκ Αμπιντάλ και του Τσάβι στη Ντόχα. Ωστόσο η ομάδα από το Κατάρ πήρε θέση και ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Αλ Σαντ:

«Το ενδεχόμενο να πάει κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι είναι φυσιολογικό αφού είναι το πρώτο του σπίτι και είναι λογικό να θέλει να γυρίσει στο μέλλον. Ωστόσο προς το παρόν ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαντ. Ο Τσάβι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας και οποιαδήποτε διαπραγμάτευση αναφορικά με μία πιθανή αποχώρηση θα πρέπει να γίνει διά της επίσημης οδού με τα επίσημα κανάλια του συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ