Ίκερ Κασίγιας για πρόεδρος της RFEF!

Ίκερ Κασίγιας για πρόεδρος της RFEF!

Ο Ίκερ Κασίγιας φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να διεκδικήσει την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου!

Γραβάτα αντί για γάντια; Κουστούμι αντί για αθλητική περιβολή; Ίσως αυτό να επιφυλάσσει το μέλλον για τον Ίκερ Κασίγιας, σύμφωνα με την εκπομπή «El Partidazo» του τηλεοπτικού σταθμού «COPE»…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της La Liga (της αντίστοιχης Superleague της Ισπανίας) Χαβιέρ Τεμπάς, πρότεινε στον Ίκερ Κασίγιας να διεκδικήσει την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Μάρτιο και ένας υποψήφιος με τη φήμη του Κασίγιας έχει ευνοϊκές πιθανότητες να εκλεγεί.

Ο Κασίγιας ακόμα δεν έχει αποφασίσει και επεξεργάζεται όλα τα σενάρια. Εξυπακούεται ότι η κάθοδος του στις εκλογές της RFEF θα σημάνει τη διακοπή της καριέρας του. Πάντως, ο 38χρονος γκολκίπερ ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το έμφραγμα του μυοκαρδίου που είχε υποστεί τον Μάιο του 2019.

Από την άλλη, ούτε ο νυν πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λούις Ρουμπιάλες, θα… καταθέσει τα όπλα. Αντίθετα, είναι ενισχυμένος από τα γεμάτα ταμεία μετά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για την διοργάνωση του Σούπερ Καπ στη Τζέντα και θα κυνηγήσει την επανεκλογή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ