Τσάβι: «Είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι νωρίς ακόμα»

Τσάβι: «Είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι νωρίς ακόμα»

Ο Τσάβι αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα για να καθίσει στον πάγκο της αλλά και πως είπε «όχι» διότι είναι πολύ νωρίς για να προπονήσει τους μπλαουγκράνα.

O Tσάβι Ερνάντες, στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Qatar Cup, όπου η Αλ Σαντ θα αντιμετωπίσει αύριο την Αλ Ντουχαίλ, επιβεβαίωσε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσίας.

Ο Ισπανός προπονητής και παλαίμαχος μέσος των μπλαουγκράνα εξήγησε τους λόγους για την άρνησή του να επιστρέψει στο Camp Nou, ως προπονητής 4,5 χρόνια, μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο της Καταλονίας.

«Ναι, δέχθηκα πρόταση από τη Μπαρτσελόνα από τους Ερίκ Αμπιντάλ και Όσκαρ Γκράου, αλλά δεν τη δέχτηκα, επειδή είναι πολύ νωρίς για να προπονήσω τη Μπαρτσελόνα, αλλά παραμένει όνειρό μου να γίνω προπονητής της Μπάρτσα στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Τσάβι, όπως αναφέρει η mundodeportivo, συναντήθηκε τρεις φορές με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα την Παρασκευή, το Σάββατο και την περασμένη Κυριακή στην Ντόχα πριν απορρίψει την πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ