Μπέτις- Σοσιεδάδ 3-0

Μπέτις- Σοσιεδάδ 3-0

Η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε εύκολα 3-0 της Σοσιεδάδ, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 40 μέρες και πήγε στο -4 από την σημερινή της αντίπαλο και την έξοδο στη Ευρώπη.

«Πάρτι» της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με… καλεσμένη την Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Ρούμπι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τις 8 Δεκεμβρίου και πλησίασε στο -4 από τους Βάσκους (η έκτη θέση οδηγεί Ευρώπη).

Όλα είχαν κριθεί μάλιστα για τους «βερδιμπλάνκος» από το πρώτο μέρος. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 27’ και ο Χοακίν στο 44’  έδωσαν ασφαλές προβάδισμα στην Μπέτις που αυτή τη φορά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και έφτασε στο τελικό 3-0 με γκολ του Κανάλες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι διατήρησαν τις ελπίδες του για το Europa League, κρατώντας στο -4 τους Βάσκους από το Champions League.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρομπλες, Μαντί, Μπάρτρα, Έντγκαρ Γκονζάλες, Έμερσον, Χοακίν (82’ Τέγιο), Γουαρδάδο, Μορένο, Κανάλες (68’ Γουίδο Ροντρίγκες), Αλενιά, Ιγκλέσιας (74’ Λορέν Μορόν)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, ΛεΝρομάν, Γιορέντε, Θαλδούα (80’ Γοροσαμπέλ), Μουνιόθ, Όντεγκααρντ, Μερίνο, Γκεβάρα, Πόρτου (71’ ΓουίλιανΖοσέ), Ογιαρθάμπαλ, Ισάκ (57’ Μπαρενετσέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ