Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για την επίθεση ο Ομπαμεγιάνγκ

Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για την επίθεση ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ο παίκτης που έχει βάλει στο μάτι η Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον τραυματία, Λουίς Σουάρες.

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο η Άρσεναλ να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League χωρίς τον αρχηγό της, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχουν έναλιγότερο πονοκέφαλο να αντιμετωπίσουν ενόψει των αγώνων των δυο ομάδων τον Φλεβάρη, αφού οι Καταλανοί, σύμφωνα με την «mundodeportivo», έχουν τον επιθετικό από την Γκαμπόν ως πρώτο στόχο τους για την χειμερινή μεταγραφική σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργεί η απουσία του Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες.

Η… φτωχή νίκη (1-0) απέναντι στη Γρανάδα, δημιούργησε επιπλέον προβληματισμούς και σκέψεις στην Μπαρτσελόνα, επαναφέροντας το όνομα του 30χρονου επιθετικού της Άρσεναλ (14 γκολ σε 22 αγώνες τη σεζόν 2019-20 στην Premier League), που έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2021, ξανά στην κορυφή της λίστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ