Σετιέν: «Οι παίκτες δεν κατάλαβαν τι θέλαμε»

Σετιέν: «Οι παίκτες δεν κατάλαβαν τι θέλαμε»

Η κάκιστη εμφάνιση στο Μεστάγια και η ήττα με 2-0 από την Βαλένθια προκάλεσε απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις της Μπαρτσελόνα.

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Βαλένθια, με τους Μπλαουγκράνα να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 στο Μεστάγια. Μια ήττα, που όπως ήταν λογικό, προκάλεσε απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο νέος τεχνικός της καταλανικής ομάδας, Κίκε Σετιέν, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν κατάλαβαν καλά αυτά που τους ζητούσε και η σημερινή εμφάνιση της ομάδας δεν άρεσε σε κανένα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα. «Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία οι παίκτες δεν έχουν ακόμα καταλάβει ή ίσως εμείς δεν εξηγήσαμε καλά. Αυτό που είδαμε σήμερα, δεν άρεσε σε κανέναν. Δεν δουλεύουμε για να πετύχουμε αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Βαλένθια δίνει την ευκαιρία αύριο (26/1) στη Ρεάλ Μαδρίτης με νίκη στην έδρα της Βαγιαδολίδ να βρεθεί μόνη στην κορυφή της La Liga και στο +3 από την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ