Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεγανές 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεγανές 0-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε τις γνωστές παθογένειες κόντρα στη Λεγανές, «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία να επιστρέψει στο κυνήγι του τίτλου.

Από το κακό στο χειρότερο η Ατλέτικο Μαδρίτης…

Για ακόμη μια αγωνιστική οι Μαδριλένοι απέτυχαν να παρουσιάσουν μια πειστική εικόνα και «πέταξαν» δυο βαθμούς κόντρα στην ουραγό Λεγανές.

Μπορεί η ήττα της Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια και ο χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος να αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το σύνολο του Σιμεόνε να ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή και να ξεχάσει το… στραπάτσο του Κυπέλλου, όμως οι «ροχιμπλάνκος» και πάλι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

«Φτωχοί» σε δημιουργία και με προβλήματα στην άμυνα, οι γηπεδούχοι δε κατάφεραν ποτέ να αποδείξουν πως είναι η ανώτερη ομάδα και «κόλλησαν» στο 0-0, με συνέπεια να μείνουν μακριά από τη νίκη για τέταρτη σερί αναμέτρηση σε όλες τις διοργανώσεις.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ο Κουέγιαρ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ζόναταν Σίλβα, καθώς οι Μαδριλένοι είχαν εξαντλήσει και τις τρεις αλλαγές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ