Σέρχιο Ράμος για Κόμπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ήσουν το μπάσκετ» (pic)

Σέρχιο Ράμος για Κόμπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ήσουν το μπάσκετ» (pic)

«Ήσουν το μπάσκετ, με βοήθησες να γίνω καλύτερος, δεν έπρεπε να μας αφήσεις» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης...

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου που επέβαινε. Στο άκουσμα των τραγικών νέων, πλήθος αθλητών έχει εκφράσει τη θλίψη του για τον χαμό του «Black Mamba», ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον θρύλο των Λέικερς ήταν και ο Σέρχιο Ράμος, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να αδυνατεί ακόμα να πιστέψει τον χαμό του Κόμπι.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήσουν το μπάσκετ, πάθος, ήσουν θαυμάσιος… Το χαμόγελό σου, τα απίστευτα σουτ που έκανες, η νοοτροπία του νικητή, η εργατικότητά σου… Ήσουν ηγέτης, ευφυής, πρότυπο για όλους. Έγινες θρύλος με τα κατορθώματά σου, αλλά και για την ποιότητα του χαρακτήρα σου και τον τρόπο με τον οποίο ενέπνευσες τους γύρω σου. Με κέρδισες και με έκανες φίλαθλο του NBA, με βοήθησες να γίνω καλύτερος αθλητής και ακόμα πιο καλός ανταγωνιστής.

Πονάει, γιατί το μόνο πράγμα που δεν έπρεπε να κάνεις, ήταν να μας αφήσεις…

Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά σου και τις οικογένειες εκείνων που έχασαν δικούς τους ανθρώπους…» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή σου στα social media.

https://www.instagram.com/p/B70UVwCiTw8/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ