«Στη Βαρκελώνη για Ροντρίγκο ο πρόεδρος της Βαλένθια»

«Στη Βαρκελώνη για Ροντρίγκο ο πρόεδρος της Βαλένθια»

Στη Βαρκελώνη μεταβαίνει ο πρόεδρος της Βαλένθια, Ανίλ Μέρθι, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, για να συζητήσει το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Ροντρίγκο στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την απόκτηση επιθετικού μετά τον τραυματισμό του Λουίς Σουάρες, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επικρατέστερος για να διαδεχθεί αυτή τη στιγμή τον Ουρουγουανό επιθετικό είναι ο Ισπανός επιθετικός της Βαλένθια, Ροντρίγκο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βαλένθια, Ανίλ Μέρθι, αναμένεται να μεταβεί στην Βαρκελώνη εντός των επόμενων 48 ωρών για να συζητήσει ο ίδιος τη μεταγραφή του Ροντρίγκο στη Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η «Superdeportes».

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η αρχική τιμή της Βαλένθια φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Μπαρτσελόνα θέλει να «κατεβάσει» αυτή την τιμή, προτείνοντας παίκτες στις «νυχτερίδες». Μούσα Βαγκ και Μοντσού έχουν προταθεί ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Τη φετινή σεζόν ο Ροντρίγκο έχει 23 συμμετοχές με τη φανέλα των «νυχτερίδων», ενώ έχει πετύχει 4 γκολ και έχει δώσει 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ