«Καταθέτει πρόταση για Γουίλιαν η Μπαρτσελόνα»

«Καταθέτει πρόταση για Γουίλιαν η Μπαρτσελόνα»

Πρόθυμη να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Βραζιλιάνου από την Τσέλσι φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα.

Επιστρέφει για τον Γουίλιαν η Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο Βραζιλιάνος άσος της Τσέλσι βρίσκεται για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο στο στόχαστρο των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ετοιμάζουν επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατ. λιρών προκειμένου να καταφέρουν να τον φέρουν στην Ισπανία.

Το συμβόλαιο του 31χρονου με τους Λονδρέζους εκπνέει με το τέλος της φετινής σεζόν και στην Καταλονία ευελπιστούν πως με βάση τη επικρατούσα κατάσταση η πρότασή τους θα γίνει αποδεκτή από το αγγλικό κλάμπ.

Παρόλα αυτά, τόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και εκείνη της Τσέλσι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ανανεώσουν τους… δεσμούς τους και για τα επόμενα χρόνια, αν και το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί στασιμότητα στις σχετικές διαπραγματεύσεις.

Πλέον, μένει να φανεί αν αυτή η κίνηση της Μπαρτσελόνα θα ανατρέψει τα δεδομένα αναφορικά με την παραμονή του Γουίλιαν στο Λονδίνο, ο οποίος βλέπει για ακόμη μια φορά τους«μπλαουγκράνα» να του χτυπούν την πόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ