Επίσημο: Στη Λεγκανές ο Γκερέρο (pic)

Επίσημο: Στη Λεγκανές ο Γκερέρο (pic)

Η Λεγκανές ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Επίσημο του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στη Λεγκανές!

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό έως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Ο Γκερέρο επέστρεψε στην ομάδα που αγωνιζόταν για δύο σεζόν, από το 2016 μέχρι και το 2018 και συνολικά μέτρησε 55 συμμετοχές με 9 γκολ και 4 ασίστ. Στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός φορ πέτυχε σε μικρότερο διάστημα περισσότερα πράγματα, καθώς σε 1,5 χρόνο είχε 62 συμμετοχές, με 16 γκολ και 5 ασίστ. Φέτος αγωνίστηκε 27 φορές μετρώντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Champions League.

Ωστόσο, το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Αχμέντ Χασάν και ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έφεραν τον Γκερέρο στην 3η θέση των φορ. Άρα και τα λεπτά συμμετοχής που θα έπαιρνε στο δεύτερο μισό της χρονιάς ο Ισπανός, θα ήταν πολύ λίγα.

Με αυτόν τον δανεισμό, δίνεται η ευκαιρία στον 29χρονο φορ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο δυνατός στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Γκερέρο στους «ερυθρόλευκους» λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Δείτε την ανακοίνωση της Λεγκανές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ