Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 2-1

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 2-1

Με τον 17χρονο να σκοράρει δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Λεβάντε στο «Καμπ Νόου» και μείωσε στους 3 πόντους τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μέσι κέρασε, ο Φατί ήπιε και η Μπαρτσελόνα κέρδισε! Οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 2-1 της Λεβάντε, με τον Αργεντινό να βγάζει δύο ασίστ και τον 17χρονο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ για την ομάδα του Κίκε Σετιέν, που μείωσε στους 3 τη διαφορά από τη Ρεάλ.

O Φατί έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της La Liga που πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Μια επαγγελματική νίκη για την Μπάρτσα, που δεν χρειάστηκε να… φορτσάρει ιδιαίτερα για να πάρει το τρίποντο, με το οποίο παρέμεινε σε θέση βολής από την Ρεάλ.

Στα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 13’ και στο 17’ με τον Μέσι, ενώ στο 18’ ο Γκριεζμάν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο,τι δεν κατάφεραν οι δύο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα το έκανε ο νεαρός Φατί. Στο 30’ ο Μέσι έβγαλε μια μαγική ασίστ στον 17χρονο και αυτός πλάσαρε τον Αϊτόρ για το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε και πάλι σε θέση βολής τον Φατί, ο οποίος νέο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 67’ ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ερνάνι, ο οποίος απείλησε ξανά στο 70’ και στο 73’. Ένα λεπτό αργότερα ο Μέσι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αστόχησε. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ροσίνα στο 90+2’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ένα γκολ, πάντως, στο οποίο φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη ο Τερ Στέγκεν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Πικέ, Σεμέδο, Λενγκλέ, Ντε Γιονγκ (79’ Αρτούρ), Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Μέσι, Γκριεζμάν (71’ Σέρχι Ρομπέρτο), Φάτι (87’ Πουτς)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτορ Φερνάντεθ, Μιραμόν, Πόοστιγο, Τόνιο, Βέθο, Ροσίνα, Καμπάνια, Βούκσεβιτς (80’ Μπάρντι), Μοράλες (60’ Μαγιοράλ), Μαρτί, Μελέρο (60’ Ερνάνι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ