Πάει για Ράκιτιτς η Ατλέτικο Μαδρίτης

Πάει για Ράκιτιτς η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιβάν Ράκιτιτς και είναι πιθανό να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διανύει μια πολύ μέτρια σεζόν μέχρι στιγμής, ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός μάχης για τον τίτλο στην Ισπανία, ενώ έχει αποκλειστεί και από το Κύπελλο Ισπανίας.

Ο Τσόλο Σιμεόνε ψάχνει τρόπο να σώσει τη σεζόν για τους ροχιμπλάνκος ενώ παράλληλα κοιτάζει την ενίσχυση τους ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η εικόνα φέτος δεν πείθει κανέναν.

Ο Αργεντινός τεχνικό ςμάλιστα φέρεται να έχει ξεχωρίσει ήδη μαι περίπτωση ποδοσφαιριστή κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης μέσος γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν και ραδιοφωνικός σταθμός στην Ισπανία μετέδωσε ότι οι ροχιμπλάνκος είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Ράκιτιτς έχει 125 εκατ. ευρώ ρήτρα, όμως το γεγονός ότι θέλει να φύγει αλλά και πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει θέμα να τον χάσει αναμένεται να ρίξει πολύ την τιμή του, με την Ατλέτικο να είναι η πρώητ ομάδα που κινείται για να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ