Ντεμπελέ: Κίνδυνος να χάσει όλη τη σεζόν

Ντεμπελέ: Κίνδυνος να χάσει όλη τη σεζόν

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο (νέος) τραυματισμός του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος υπολογίζεται πως θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η κακοδαιμονία για τον Ουσμάν Ντεμπελέ συνεχίζεται…

Την ώρα που ο Γάλλος επιθετικός ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη απουσία του, ένα νέο πρόβλημα έρχεται να βάλει οριστική ταφόπλακα τόσο στις ελπίδες του ίδιου, όσο και της Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός άσος κινητοποίησε αμέσως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη χθεσινή (3/2) προπόνηση των «μπλαουγκράνα» και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έφεραν άσχημα… μαντάτα.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο 22χρονος έχει υποστεί ολική ρήξη τένοντα στο δεξί πόδι, γεγονός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες.

Παρά το γεγονός πως οι Καταλανοί δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα το ακριβές διάστημα της απουσίας του, η «Marca» αναφέρει πως ο Ντεμπελέ πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο ματς πριν το φινάλε της φετινής περιόδου.

Πλέον, στη Βαρκελώνη μετρούν τις πληγές τους, αφού το όνομα του Γάλλου δεν είναι το μοναδικό που αναγράφεται στο ιατρικό δελτίο. Δεδομένου πως ο Λουίς Σουάρες έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο νέος τραυματισμός του Ντεμπελέ στενεύει πολύ τα όρια για τους «μπλαουγκράνα» στη γραμμή κρούσης, αφού πλέον θα πρέπει να πορευθούν με μόλις τρεις υγιείς επιθετικούς.

Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι, Αντουάν Γκριεζμάν και Ανσού Φατί, οι οποίοι θα πρέπει να επωμιστούν το βάρος της επιθετικής γραμμής για τους επόμενους τρεις μήνες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ