Ο Αμπιντάλ μιλάει για διπλό «χτύπημα» με Νεϊμάρ και Λαουτάρο

Ο Αμπιντάλ μιλάει για διπλό «χτύπημα» με Νεϊμάρ και Λαουτάρο

Μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει στην Μπαρτσελόνα ανάμεσα σε Αμπιντάλ και Μέσι, ο πρώτος μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθούν οι δυο επιθετικοί.

Απτόητος από την «διαμάχη» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με αφορμή δηλώσεις του και την αντίδραση του Λιονέλ Μέσι, εμφανίσθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, που παλαιότερα αγωνίσθηκε και στον Ολυμπιακό, μίλησε για τον σχεδιασμό που κάνει εν΄ όψει της νέας περιόδου, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ηδη σχεδιάζουμε το μέλλον. Και στην περίπτωση του Ντε Γιονγκ, προβλέψαμε την αγορά και τον κλείσαμε πολύ πριν το καλοκαίρι. Σίγουρα θα αποκτήσουμε έναν κεντρικό επιθετικό», τόνισε ο Αμπιντάλ, σχολιάζοντας τις περιπτώσεις των Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες:

«Ναι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που μου αρέσουν σ΄ αυτήν την θέση. Ο Μαρτίνες είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους πέντε ή έξι παίκτες στον κόσμο. Το σημαντικότερο είναι να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ισχυρότερη ομάδα το καλοκαίρι, έτσι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ομως το να έχουμε στην ομάδα παίκτες όπως ο Νεϊμάρ και ο Λαουτάρο, είναι καλό για τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ