Μπαρτσελόνα: Κρίσιμο ραντεβού Αμπιντάλ – Μπαρτομέου

Μπαρτσελόνα: Κρίσιμο ραντεβού Αμπιντάλ – Μπαρτομέου

Εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Μέσι και Αμπιντάλ, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να προγραμματίζει συνάντηση με τον Γάλλο προτού ο... εμφύλιος πάρει διαστάσεις.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα, με την… κρίση να διογκώνεται έπειτα από την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Ερικ Αμπιντάλ, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» στην καταλανική Sport.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος είχε σχολιάσει με ιδιαίτερα επικριτικό ύφος την απόδοση που είχαν κάποιοι παίκτες την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Λιονέλ Μέσι.

Σε μια πρωτοφανής κίνηση για τον ίδιο, ο Αργεντινός απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον άλλοτε συμπαίκτη του και τον προκάλεσε ανοικτά να αναφέρει ονόματα και να μην γενικεύει καταστάσεις.

Προτού, πάντως, ο εμφύλιος πάρει διαστάσεις, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποφάσισε να προγραμματίσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αμπιντάλ, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Για την ώρα, το μέλλον του 40χρονου στη Βαρκελώνη θεωρείται τουλάχιστον επισφαλές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις έπειτα από το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ