Γκουαρδιόλα: «Εύχομαι να μείνει στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Γκουαρδιόλα: «Εύχομαι να μείνει στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση - βόμβα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι έβαλε ο Καταλανός τεχνικός.

Τα προβλήματα στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα και η πρόσφατη κόντρα που άνοιξε ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Ερίκ Άμπινταλ έδωσε τροφή στα σενάρια που θέλουν τον Αργεντινό μάγο να σκέφτεται σοβαρά την έξοδο από το κλαμπ της Βαρκελώνης.

Μάλιστα, μια από τις ομάδες που φημολογείται πως προτίθεται να δελεάσει τον 32χρονο μακριά από το «Καμπ Νου» είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει συνδεθεί και αρκετές φορές στο παρελθόν με την περίπτωση του βραχύσωμου επιθετικού.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός των Άγγλων, Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει να βλέπει τον Μέσι με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια που θέλουν τους «πολίτες» παρακολουθούν στενά της εξελίξεις γύρω από την κατάσταση στην Καταλονία.

«Ο Μέσι είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Θα μείνει εκεί. Αυτή είναι η ευχή μου. Δεν πρόκειται να μιλήσω για παίκτες άλλης ομάδας. Νομίζω ότι θα κλείσει την καριέρα του εκεί» ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ