Χετάφε- Βαλένθια 3-0 (vid)

Χετάφε- Βαλένθια 3-0 (vid)

H Χετάφε μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι της τετράδας με την Βαλένθια, νίκησε 3-0 τις «νυχτερίδες» και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της La Liga, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Χετάφε με «τρέλα» για Champions League. Το τρένο του Πέπε Μπορνταλάς δεν συνάντησε καμία αντίσταση ούτε απέναντι στην Βαλένθια, την νίκησε 3-0 στο «Αλφόνσο Πέρεθ» και «στρογγυλοκάθισε» στην τρίτη θέση της La Liga, στο +3 από την Σεβίλλη και στο +5 από την σημερινή της αντίπαλο.

Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους εντυπωσιακούς Μαδριλένους στο πρωτάθλημα, που θέλουν να πετύχουν αυτό που άφησαν στην μέση την περσινή σεζόν… Να αγωνιστούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (πέρσι τερμάτισαν πέμπτοι).

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Χετάφε παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά ο Ντομενέκ και η αστοχία κράτησαν τους γηπεδούχους στο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Μπορνταλάς δεν άφησε την Βαλένθια να πάρει… ανάσα και με πρωταγωνιστή τον Μολίνα έφτασε στον θρίαμβο.

Τον χορό των γκολ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Χόρχε Μολίνα στο 58’ , με προβολή έπειτα από απόκρουση του Ντομενέκ.

Στο 68ο λεπτό, ο Μολίνα «χόρεψε» τρεις αμυντικούς της Βαλένθια, γύρισε πανέμορφα και πλάσαρε για το 2-0. Η Βαλένθια έμεινε με δέκα παίκτες στο 78ο λεπτό λόγω ενός πολύ σκληρού τάκλιν στον Κουκουρέγια κι στο 88’ ο Άνχελ έπειτα από μαγική ενέργεια, έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάτα για το τελικό 3-0.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Νιόμ (61’ Κένεντι), Σουάρεθ, Ετσέιτα, Ντζενέ, Κουκουρέγια, Ολιβέρα, Μακσίμοβιτς (89’ Τιμόρ), Αραμπάρι, Μάτα, Μολίνα (80’ Άνχελ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Γκάμπριελ, Γκαγιά, Φλορέντζι, Παρέχο, Ντιακαμπί, Κοντογκμπιά, Σολέρ (70’ Λι Κανγκ Ιν), Τόρες, Ροδρίγο (60’ Γουέδες), Γκόμες (90′ Σομπρίνο)

Δείτε τα highlights:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ