Προσπάθησε να πάρει τον Ινιέστα η Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο!

Προσπάθησε να πάρει τον Ινιέστα η Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο!

Άκαρπη αποδείχθηκε η προσπάθεια των Καταλανών να πάρουν δανεικό για έξι μήνες τον Αντρες Ινιέστα με την Βίσελ Κόμπε να απαντά αρνητικά.

Η οργάνωση στην Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή με τους Καταλανούς αν και έχουν φανερά κενά, να μην μπορούν να τα καλύψουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρ’ ότι βγήκαν στην αγορά αναζητώντας παίκτες κυρίως για την επίθεση.

Μέσα στην… απελπισία τους και με την εικόνα της ομάδας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο παρά την αλλαγή προπονητή, οι «μπαλουγκράνα» στράφηκαν σε έναν παλιό γνώριμο, τον Αντρες Ινιέστα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες τον 35χρονο μύθο, ώστε να έχει για το υπόλοιπο, κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, έναν από τους παίκτες που γνωρίζουν όσο λίγοι τον τρόπο παιχνιδιού της και να τη βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της.

Η προσπάθεια επαναφοράς του Ινιέστα όμως δεν καρποφόρησε αφού αν και ο ίδιος ήταν θετικός, η Βίσελ Κόμπε στην οποία αγωνίζεται δεν δέχτηκε καν να το συζητήσει. Μάλιστα το Σάββατο κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Ιαπωνίας κόντρα στην Γιοκοχάμα Μαρίνος στη διαδικασία των πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ