Ριβάλντο: «Ο Μέσι έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένος με τον Αμπιντάλ»

Ριβάλντο: «Ο Μέσι έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένος με τον Αμπιντάλ»

Θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μέσι και Αμπιντάλ πήρε ο Βραζιλιάνος.

Διαστάσεις έχει πάρει η πρόσφατη κόντρα που άνοιξε ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και στον Ερίκ Αμπιντάλ, με αφορμή τα σχόλια του Γάλλου αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα στην καταλανική «Sport».

Θέση για το θέμα πήρε και ο Ριβάλντο, ο οποίος τάχθηκε πλήρως στο πλευρό του Αργεντινού «μάγου» των Καταλανών, αδειάζοντας παράλληλα τον Αμπιντάλ, τον οποίο κατηγόρησε για αφελή συμπεριφορά.

«Η αντίδραση του Μέσι, μέσω της οποίας επέκρινε τον Αμπιντάλ, μου φαίνεται φυσιολογική. Ο Μέσι έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένος με τον Αμπιντάλ, για τον τρόπο που παραπονέθηκε σχετικά με τον επαγγελματισμό ορισμένων παικτών στην προπόνηση, ειδικά όταν δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

Έθεσε υπό αμφισβήτηση όλη την ομάδα. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε γι ‘αυτό, όσοι είμαστε απ΄ έξω, αλλά ο Μέσι προσπάθησε απλά να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την ομάδα και να διατηρήσει την φήμη του.

Ο Αμπιντάλ ήταν αφελής, όταν είπε κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη, που φυσικά θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναγκάζοντας τον Μέσι ν΄ αντιδράσει. Αυτό το πρόβλημα, πρέπει να επιλυθεί εσωτερικά. Ο Αμπιντάλ δεν το έκανε με δόλο, αλλά τελικά έβλαψε τον σύλλογο» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ