Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Με δύο γκολ σε 6 λεπτά (33'-39') η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε τα δεδομένα στην Παμπλόνα και επικράτησε 4-1 της Οσασούνα, αυξάνοντας τη διαφορά της στους 6 βαθμούς από την Μπαρτσελόνα. Ένα ματς λιγότερο για τους Καταλανούς, που θα αγωνιστούν στη Σεβίλλη με την Μπέτις (22:00).

Σπουδαία Ρεάλ, πήρε σημαντικό «διπλό» στην Παμπλόνα και αύξησε εκ νέου τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα!

Η «Βασίλισσα» επικράτησε με σκορ 4-1 της Οσασούνα και αύξησε τη διαφορά της στους 6 βαθμούς από την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς βέβαια να έχουν ένα ματς λιγότερο καθώς αγωνίζονται το βράδυ της Κυριακής (22:00) στη Σεβίλλη με την Μπέτις.

Η Οσασούνα προηγήθηκε στο 14′ με γκολ του στόπερ Γκαρσία, ωστόσο η κατάσταση είχε αλλάξει άρδην πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ίσκο ισοφάρισε στο 33′ με σουτ από κοντά και ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-2 για τη Ρεάλ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν «σφράγισε» τη νίκη! Το 1-3 έγινε με τον Λούκας στο 84′ και το τελικό 1-4 έκανε ο Λούκα Γιόβιτς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Νάτσο Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρθία, Ουνάι Γκαρθία, Εστουπινιάν, Ρομπέρτο Τόρες (77′ Καρδόνα), Μπράσανατς, Μονκαγιόλα (11′ Μέριδα), Ινίγο Πέρεθ, Αρνάιθ (61′ Γκαγιέγο), Ρουμπέν Γκαρθία

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Ίσκο (82′ Βινίσιους), Μπέιλ (71′ Λούκας), Μπενζεμά (87′ Γιόβιτς)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ