Επιστρέφει έπειτα από 2,5 μήνες ο Αζάρ

Επιστρέφει έπειτα από 2,5 μήνες ο Αζάρ

Ο Βέλγος άσος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον αστράγαλο και είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ρεάλ για πρώτη φορά έπειτα από το ματς με την Παρί στα τέλη Νοεμβρίου.

Αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος άσος παρέμενε στα «πιτς» τους τελευταίους 2,5 μήνες εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλο που είχε αποκομίσει στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρί για τους ομίλους του Champions League, όμως πλέον φαίνεται πως είναι πάλι έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στη Μαδρίτη είναι αισιόδοξοι πως ο 28χρονος θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή των Μαδριλένων για το παιχνίδι με τη Θέλτα, καθώς το τελευταίο διάστημα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος δεν θέλει να πάρει επιπρόσθετα ρίσκα με την περίπτωσή του και εκτιμάται πως ο έμπειρος άσος πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, όμως θα πάρει τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής προς το τέλος του αγώνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ