Μπαρτσελόνα: Έξι μήνες εκτός ο Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Έξι μήνες εκτός ο Ντεμπελέ

Ο Γάλλος άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Φινλανδία, με το διάστημα απουσίας του από την αγωνιστική δράση να υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Φινλανδία προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αποκόμισε στο δεξί του πόδι και όπως ανακοινώθηκε επισήμως θα αναγκαστεί να παραμείνει στα «πιτς» για τους επόμενους έξι μήνες.

Παρά το γεγονός πως οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον νεαρό άσο να μένει για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, τελικά ο 22χρονος θα χρειαστεί περισσότερο διάστημα για να αναρρώσει πλήρως.

Πλέον, στη Μπαρτσελόνα σηκώνουν άμεσα μανίκια για την εύρεση του αντικαταστάτη του, με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο για καταρχήν συμφωνία των «μπλαουγκράνα» με τη Σοσιεδάδ για τον Γουίλιαν Ζοσέ.

Οι Καταλανοί θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος άσος είναι ο ιδανικός για να καλύψει το κενό του Ντεμπελέ στη γραμμή κρούσης και σύμφωνα με αναφορές από την Ιβηρική χερσόνησο έχει κινήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες προκειμένου να τον αποκτήσει.

Σε περίπτωση, πάντως, που η υπόθεση του 28χρονου στραβώσει, τότε οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα θα στραφούν στον Άνχελ, ο οποίος εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Χετάφε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ