Βαλένθια: Η συνεργασία με τον Φουστέρ και το φλερτ με τον Σιόβα

Βαλένθια: Η συνεργασία με τον Φουστέρ και το φλερτ με τον Σιόβα

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανέλαβε πόστο στην ακαδημία της Βαλένθια, τη στιγμή που η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Νταβίντ Φουστέρ μπορεί να σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αλλά παραμένει στον χώρο έχοντας αποκτήσει δίπλωμα προπονητικής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάλιστα όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά Μέσα, ανέλαβε πόστο στην ακαδημία της Βαλένθια.

Ο 35χρονος, ο οποίος τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα για 6 χρόνια (2010-16) και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως ανέφερε το Radio Marca Valencia, ανέλαβε τη διαχείριση και ειδική κατάρτιση των νεαρών παικτών, σε μια χρονική περίοδο που η Ακαδημία αναδιοργανώνεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόσληψη του Νταβίντ Φουστέρ έρχεται σε μια περίοδο που το όνομα του Δημήτρη Σιόβα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο ρεπορτάζ των Νυχτερίδων, με τον Ελληνα σέντερ μπακ να είναι ένας από τους επικρατέστερους για να αντικαταστήσει τον τραυματία Γκαράι.

Οι δύο τους έχουν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό και έχουν κατακτήσει μαζί τίτλους, γράφοντας με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου. Ο Νταβίντ Φουστέρ γνωρίζει πολύ καλά τον Δημήτρη Σιόβα από την κοινή τους θητεία στο μεγάλο λιμάνι και σίγουρα έχει πληροφορήσει σχετικά τους διοικούντες της Βαλένθια για τις δυνατότητες του Έλληνα αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ