Από 95 έως 1.600 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων του clasico!

Από 95 έως 1.600 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων του clasico!

Το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα Ισπανίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν γίνει ήδη γνωστές.

Δεν έχει μείνει και πάρα πολύς καιρός ακόμη.

Βρισκόμαστε 17 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του σημαντικότερου αγώνα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Το Clasico της Ισπανίας είναι προ των πυλών και θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας! Το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα πάντα συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων παγκοσμίως και φέτος το ενδιαφέρον θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς η «μάχη» του τίτλου είναι αρκετά αμφίρροπη. Στο +3 είναι η «Βασίλισσα» μετά από 23 αγωνιστικές!

17 μέρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού, έχουν βγει ήδη στη δημοσιότητα οι τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης. Το φθηνότερο εισιτήριο, για τα ελληνικά δεδομένα, η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε υψηλή τιμή. 95 ευρώ το λιγότερο πρέπει να δώσει κάποιος για να παρακολουθήσει αυτό το ματς από κοντά!

Το ποσό των 95 ευρώ δεν το λες και λίγο! Το ακριβότερο απλό εισιτήριο φτάνει μέχρι και τα 360 ευρώ, ενώ στις θέσεις VVIP τα εισιτήρια κοστολογούνται στα 1.600 ευρώ και εδώ μιλάμε για τους αρκετά εύπορους φιλάθλους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ