Αγνώριστος ο Βαλβέρδε ένα μήνα μετά την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα (pic)

Αγνώριστος ο Βαλβέρδε ένα μήνα μετά την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα (pic)

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε διεθνές συνέδριο ποδοσφαίρου του Μπιλμπάο ένα μήνα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Το λες και extreme makeover!

Δεν είχαμε συνηθίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε με γένια και η αλήθεια είναι ότι η όψη του ένα μήνα μετά την απόλυση από την Μπαρτσελόνα παραξένεψε αρκετούς.

Ο Βάσκος τεχνικός εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια από τότε που απομακρύνθηκε από τους «μπλαουγκράνα» και ήταν τουλάχιστον αγνώριστος. Σε ερώτηση σχετικά με την Μπαρτσελόνα και το αν βλέπει παιχνίδια της, ο 56χρονος δήλωσε σχετικά:

«Προσπάθησα να κρατήσω μια απόσταση από το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι σε ένα κλαμπ που τρέχει με 200 μίλια την ώρα, και ξαφνικά σταματάς να κινείσαι, είναι πάντα δύσκολο να κρατήσεις απόσταση.

Δεν γίνεται να απέχεις εντελώς. Χθες παρακολούθησα ένα μέρος του ημιτελικού του Copa del Rey μεταξύ της Μπιλμπάο και της Γρανάδα στην τηλεόραση.

Ωστόσο, το μοναδικό παιχνίδι που είδα ολόκληρο τον τελευταίο μήνα ήταν το Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα για το Copa del Rey. Είναι, βέβαια, δύσκολο να παρακολουθείς μία ομάδα που προπονούσες μέχρι πρόσφατα.

Όμως, η εικόνα του προημιτελικού του Copa del Rey ήταν παρόμοια με εκείνη που είχε η ομάδα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στο Σαν Μαμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ