Χάκερ έστειλαν τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Χάκερ έστειλαν τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Η ομάδα χάκερ «OurMine» έστειλε τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, εισβάλλοντας στα δεδομένα των μπλαουγκράνα κι επιδεικνύοντας τις ικανότητες τους.

Η «καψούρα» της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ είναι γνωστή εδώ και πολλούς μήνες, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Καταλονία.

Τελικά, η επιθυμία και των δυο έγινε πράξη, από μια ομάδα χάκερ ονόματι «OurMine», η οποία «έστειλε» τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα για να δείξει το χαμηλό επίπεδο ασφάλειας των προφίλ των Μπλαουγκράνα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Οι χάκερ παραβίασαν το σάιτ της Μπαρτσα και ανακοίνωσαν τον Νεϊμάρ.

«Γεια σας, είμαστε οι OurMine, το επίπεδο ασφαλείας σας είναι καλό, αλλά όχι το καλύτερο. Για να βελτιώσετε την ασφάλεια των λογαριασμών σας, επικοινωνήστε με: contact!ourmine.org. Για υπηρεσίες ασφαλείας επισκεφτείτε: ourmine.org» ανέφερε ένα σχετικό τους μήνυμα, δίπλα στην φωτογραφία του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με την φετινή φανέλα της Μπάρτσα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο σύλλογος έσβησε όλα τα σχετικά μηνύματα, ανέκτησε τον έλεγχο των προφίλ του και ανακοίνωσε πως θα διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει πως έγινε η… εισβολή.

Η συγκεκριμένη ομάδα χάκερ, πάντως, είναι ιδιαιτέρως δραστήρια, αφού το Σάββατο (15/02) χάκαρε και τα προφίλ της ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), ενώ στα τέλη Ιανουαρίου το είχε κάνει με 15 ομάδες του NFL (National Football League), του επαγγελματικού πρωταθλήματος φούτμπολ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ