Σεβίλλη-Εσπανιόλ 2-2 (vid)

Σεβίλλη-Εσπανιόλ 2-2 (vid)

Η Σεβίλλη έχασε «χρυσή» ευκαιρία να ξεπεράσει την Ατλέτικο και να ανέβει μόνη της στην 4η θέση, καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην Εσπανιόλ!

«Γκέλα» ολκής για τη Σεβίλλη!

Η ομάδα του Τζουλιέν Λοπετέγκι… πέταξε δύο βαθμούς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στην ουραγό Εσπανιόλ και έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει μόνη της στην 4η προνομιούχο θέση.

Πλέον, οι Ανδαλουσιανοί είναι ισόβαθμη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 40 βαθμούς.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 15′, όταν μετά από σέντρα του Σούσο ο Οκάμπος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-0. Στο 35′, ωστόσο, ήρθε η… καταλανική απάντηση. Ο Εμπάρμπα ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα. 1-1!

Η Εσπανιόλ στο 50′ έκανε την ολική ανατροπή! Ο Καλέρι έκανε κεφαλιά-πάσα, ο Γου έφερε μπροστά την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Βάτσλικ για το 1-2!

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 80′, όταν ο Σούσο πέτυχε ένα όμορφο γκολ και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εσπανιόλ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 69′, καθώς ο Σάντσεθ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Χέσους Νάβας, Σέρχι Γκόμεζ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν (54′ Γκουντέλι), Φερνάντο, Μπανέγα (65′ Ντε Γιονγκ), Βάσκεθ (46′ Νολίτο), Σούσο, Οκάμπος, Εν Νεσιρί

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Χάβι Λόπεθ, Μπερνάρντο, Καμπρέρα, Πεντρόσα, Εμπάρμπα (74′ Καλέρο), Βίκτορ Σάντσεθ, Ρόκα, Νταρντέρ, Γου Λι (71′ Βίκτορ Γκόμεθ), Καλέρι (82′ Φερέιρα)

Tα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ