Λεγκανές- Μπέτις 0-0

Λεγκανές- Μπέτις 0-0

Λεγκανές και Ρεάλ Μπέτις έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στο «Μπουτάρκε», με την ομάδα του Σιόβα να παραμένει στις θέσεις του υποβιβασμού και τους Ανδαλουσιανούς να απέχουν... αρκετά από τις θέσεις της Ευρώπης.

Λεγκανές και Μπέτις δεν προσέφεραν σπουδαίο θέαμα και έμειναν μακριά από τους στόχους τους, έπειτα από το τελικό 0-0 για την 24η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε με τον βαθμό της ισοπαλίας παρέμεινε στο -2 από την 17η θέση και τη Μαγιόρκα του Κούτρη, ενώ η Μπέτις συνεχίζει το κυνήγι της Ευρώπης, όντας στο -9 από την έκτη θέση.

Για τους γηπεδούχους, στην ενδεκάδα των οποίων αγωνίστηκε βασικός ο Δημήτρης Σιόβας (όχι και ο Γκερέρο που έμεινε εκτός αποστολής), είχε κάποιες ευκαιρίες με εκφραστή κυρίως τον Μπρέθγουεϊτ, αλλά δεν βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε ο Μπόρχα Ιγκλέσιας στις καθυστερήσεις, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Σοριάνο, Σιόβας, Μπουστίνθα, Σίλβα, Κέβιν Ροντρίγκες (55’ Όσκαρ), Πέρεθ, Αβαζίεμ, Εράσο (55’ Μπράιαν Χιλ), Ρέθιο (82’ Ασαλέ), Μπραϊθγουάιτ, Ρουϊμπάλ 

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Μαντί, Μπάρτρα, Χοακίν (73’ Τέγιο), Έμερσον (46’ Μπαραγάν), Κανάλες, Μορένο, Καρβάλιο, Αλενιά, Ροντρίγκες (46’ Λορέν Μορόν), Ιγκλέσιας 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ