Ρεάλ Μαδρίτης- Θέλτα 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης- Θέλτα 2-2

H Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ανέτρεψε το προβάδισμα της Θέλτα, αλλά οι ψυχωμένοι «Γαλιθιάνοι» του Όσκαρ Γκαρσία με γκολ του Σάντι Μίνα στο... παρά πέντε, στέρησαν δύο πολύτιμους βαθμούς (2-2) από την «Βασίλισσα» στη μάχη του τίτλου.

H Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ανέτρεψε το προβάδισμα της Θέλτα, αλλά οι ψυχωμένοι «Γαλιθιάνοι» του Όσκαρ Γκαρσία με γκολ του Σάντι Μίνα στο… παρά πέντε, στέρησαν δύο πολύτιμους βαθμούς (2-2) από την «Βασίλισσα» στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες, επέστρεψε στις «γκέλες», μένοντας στο 2-2 με την Θέλτα. Το αρνητικό αποτέλεσμα αυτό δεν άφησε την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να παραμείνει στο +3 από την Μπαρτελόνα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη της σωτηρίας.

Η Θέλτα «πάγωσε» το Μπερναμπέου μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Άσπας να βρίσκει κάθετα τον Σμολόβ και τον Ρώσο να πλασάρει για το 1-0. Στο 50’ ακυρώθηκε γκολ του Ράμος ενώ στο 52’ ο Μαρσέλο σέντραρε από αριστερά και ο Κρόος με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-1. 

Στο 60’ το νέο σουτ του Κρόος πέρασε λίγο έξω και στο 64’ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι, με τον Ράμος να κάνει το 2-1 από τα 11 μέτρα. Ωστόσο στο 85’ ο Ντένις έβγαλε φοβερή κάθετη στον Μίνα, που από κοντά πλάσαρε για το τελικό 2-2.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Μαρσέλο, Βαράν, Κασεμίρο, Καρβαχάλ, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Κρόος (81’ Μόντριτς), Μπέιλ (84’ Μεντί), Αζάρ (74’ Βινίσιους). 

ΘΕΛΤΑ: Μπάνκο, Κέβιν Βάσκεθ (55’ Σίστο), Αραούχο, Μουρίγιο, Αϊντού, Ολάθα, Γιοκουσλού (83’ Μίνα), Ραφίνια, Μπράνταριτς, Σμολόβ (71’ Ντένις Σουάρεθ), Άσπας 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ