Πουγιόλ: «Ο Μέσι μπορεί να παίζει έως τα 38 του»

Πουγιόλ: «Ο Μέσι μπορεί να παίζει έως τα 38 του»

Ο Κάρλες Πουγιόλ αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ξεκαθαρίζοντας πως έχει σίγουρα άλλα έξι ποιοτικά χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Σίγουρος ότι ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να αγωνίζεται έως τα 38 του χρόνια, εμφανίστηκε ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ. Ο επί χρόνια ηγέτης στην αμυντική γραμμή των μπλαουγκράνα αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ξεκαθαρίζοντας πως έχει σίγουρα άλλα έξι ποιοτικά χρόνια.

«Ο Μέσι είναι 32 ετών. Νομίζω ότι ένας παίκτης που φροντίζει τον εαυτό του όπως ο Λίο, μπορεί να παίξει μέχρι τα 38 του χρόνια. Έχουν απομείνει έξι», είπε ο Πουγιόλ στο περιθώριο του γκαλά για τα βραβεία Laureus. «Όταν έφτασε, είδαμε ότι ήταν κάτι ξεχωριστό. Αν και δεν περίμενε κανείς να γίνει αυτό που είναι και πως θα συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσθέτει ρεκόρ στο παιχνίδι του», πρόσθεσε.

Η Μπαρτσελόνα πρόσφερε στον Πουγιόλ την θέση του αθλητικού διευθυντή τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά δεν τη δέχθηκε.

«Αποφάσισα να μην δεχτώ την πρόταση της Μπαρτσελόνα. Είχα διάφορες προσωπικές εκκρεμότητες, που θα με εμπόδιζαν να δώσω την αποκλειστική αφοσίωση που απαιτεί η θέση. Την παρακολουθώ την Μπαρτσελόνα και έχω χάσει πολύ λίγα παιχνίδια από τότε που αποχώρησα. Είμαι πάντα ανοιχτός στη Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ