Κουρτουά: «Μόνο ο Τύπος χαρακτηρίζει κακή τη Μπαρτσελόνα»

Κουρτουά: «Μόνο ο Τύπος χαρακτηρίζει κακή τη Μπαρτσελόνα»

Την αντίθεσή του με την άποψη πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι εξέφρασε ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που ασκούν σκληρή κριτική στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τιμπό Κουρτουά.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στην αγωνιστική κατάσταση των «μπλαουγκράνα», ο Βέλγος υποστήριξε πως οι Καταλανοί παραμένουν σε υψηλό επίπεδο και οι αναφορές για την κάκιστη απόδοση που παρουσιάζει αποτελούν μυθοπλασία του εγχώριου Τύπου.

«Αυτό που λένε ότι η Μπαρτσελόνα είναι κακή, αποτελεί ένα πράγμα που συντηρεί ο Τύπος. Κερδίζουν παιχνίδια, βρίσκονται ένα πόντο μακριά από την κορυφή και θα έρθουν στην έδρα μας πάνοπλοι» τόνισε αρχικά ο Βέλγος, προτού αναφερθεί στην χθεσινή απόδοση του συμπατριώτη του, Εντέν Αζάρ στο ματς με τη Θέλτα:

«Δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο όσο αγωνίστηκε, δηλαδή 70 λεπτά είχε καλή απόδοση. Αποτελεί ένα νευραλγικό ποδοσφαιριστή για εμάς. Θα είναι έτοιμος για την σημαντική εβδομάδα που ακολουθεί».

Τέλος, όσον αφορά το παιχνίδι απέναντι στη Θέλτα, επεσήμανε: «Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά είναι αλήθεια ότι και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήταν γκολ μεγάλης ποιότητας. Αυτά που έχουμε πετύχει τους τελευταίους μήνες, δεν θα αλλάξουν, επειδή σήμερα ήρθαμε ισόπαλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ