Μπαρτομέου: «Υπήρξαν επαφές για τα social media, αλλά είναι ψέματα»

Μπαρτομέου: «Υπήρξαν επαφές για τα social media, αλλά είναι ψέματα»

Ο Ζόσεπ Μαρτία Μπαρτομέου τοποθετήθηκε για το φερόμενο ως σκάνδαλο της Μπαρτσελόνα με τα social media και τόνισε ότι υπήρξαν επαφές, αλλά ξεκαθάρισε πως όλα είναι ψέματα.

Ο Ζόσεπ Μαρτία Μπαρτομέου σε ομιλία του σε εκδήλωση βραβείων δημοσιογραφίας, αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα των social media, ξεκαθάρισε ότι όσα έχουν κυκλοφορήσει περί συνεργασίας για «θάψιμο» παικτών και παραγόντων είναι ψέματα.

Βέβαια ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Καταλονίας τόνισε πως όντως είχε υπάρξει επαφή με συγκεκριμένη εταιρεία για τα social media.

Όπως τόνισε ο Μπαρτομέου, ο καταλανικός σύλλογος «θα υπερασπιστεί την τιμή του με κάθε νόμιμο τρόπο κόντρα σε τέτοιες πρακτικές και κατηγορίες», θέλησε να τονίσει πως το 2017 είχε υπάρξει επαφή με εταιρεία το όνομα της οποίας ήταν σε αυτά που κυκλοφόρησαν αναφορικά με το φερόμενο ως «σκάνδαλο» του κλαμπ.

«Ναι, είχαμε επαφή μαζί τους και θα έχουμε επαφή με εταιρείες για τα social media γιατί αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως σύλλογος για να ξέρουμε τι συμβαίνει στα social media. Με συγκεκριμένη εταιρεία έδωσα αμέσως εντολή να τερματιστεί η συνεργασία μας μόλις έγιναν αντιληπτά αρνητικά σχόλια…» είπε ο Μπαρτομέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ